Πριν από πολλά χρόνια γεννήθηκα στην Αθήνα και ακόμα μεγαλώνω μέσα σε αυτή... Σπούδασα Marketing στο Αμερικάνικο Κολλέγιο - Deree College, και όλα τα χρόνια των σπουδών μου καθώς και για πολλά ακόμη, δούλεψα σε μεγάλη εταιρεία μέσα στην οποία εκπαιδεύτηκα και γαλουχήθηκα.

Από την εφηβική μου ηλικία αμφισβητούσα τον παραδοσιακό τρόπο με τον οποίο μεγάλωνα και δυσανασχετούσα με τον τρόπο που με αντιμετώπιζαν ως κορίτσι και αργότερα ως γυναίκα στα διάφορα πλαίσια που βρισκόμουν.  Αυτή μου η ανησυχία με οδήγησε να ξεκινήσω τη θεραπεία μου λίγα χρόνια αργότερα.  Δούλεψα για πολλά χρόνια και δουλεύω ακόμη με τον εαυτό μου πάνω σε θέματα που αφορούν στη γυναικεία ενδυνάμωση, όπως η αξία της γυναίκας και ό,τι αυτό συνεπάγεται για τη ζωή της (αυτοσεβασμός, αυτοεκτίμηση, όρια εαυτού και τρίτων, αυτοπεποίθηση, δικαιώματα, ελευθερία).

Η εξέλιξη μου μέσω της θεραπείας και η διαφορά που έκανε στη δική μου ζωή, με έκανε να αγαπήσω βαθιά τη διαδικασία της θεραπείας και να θελήσω να βοηθήσω με τη σειρά μου ανθρώπους που αντιμετωπίζουν δυσκολίες.  Και κάπως έτσι οδηγήθηκα στο χώρο της ψυχικής υγείας.

Εκπαιδεύτηκα στο τριετές πρόγραμμα «Δεξιότητες και Παρεμβάσεις Συστημικής Συμβουλευτικής» στο Εργαστήρι Διερεύνησης Ανθρωπίνων Σχέσεων – Χάρις Κατάκη. Στη συνέχεια απέκτησα το μεταπτυχιακό μου στην Συμβουλευτική και Ψυχοθεραπεία (Msc in Integrative Counselling & Psychotherapy) στο πανεπιστήμιο του Derby, Hνωμένο Βασίλειο.

Παράλληλα, με σκοπό τη συνεχή επιμόρφωσή μου, έχω παρακολουθήσει πολλά σεμινάρια συστημικής προσέγγισης, η οποία στηρίζεται στις οικογενειακές σχέσεις και τη δομή της οικογένειας.  Καθώς επίσης και σεμινάρια ενεργειακής θεραπείας σε θέματα που αφορούν το εσωτερικό παιδί, την ενδυνάμωση του εαυτού και θεραπεία τραυμάτων.

Εχω δώσει ομιλίες και σεμινάρια σε βρεφονηπιακούς σταθμούς, σε εταιρείες καθώς και υπήρξα μέλος της επιστημονικής ομάδας του Teenup, ενός προγράμματος υποστήριξης που απευθύνεται σε εφήβους και νέους.  

Τα τελευταία χρόνια ασκώ ιδιωτικά το επάγγελμα του Συμβούλου Ψυχικής Υγείας. Στο διάστημα αυτό δουλεύω με ενήλικες σε ατομικές συνεδρίες, και διοργανώνω βιωματικά σεμινάρια και ομιλίες, σε θέματα που αφορούν στη χαμηλή αυτοεκτίμηση, δυσκολίες στις σχέσεις, δυσκολίες στο γονεϊκό ρόλο, ενδυνάμωση γυναικών, θέσπιση ορίων, διαχείριση πένθους.

Επαγγελματικός μου στόχος είναι να μπορέσω να βοηθήσω όσους ανθρώπους ψάχνουν να βρουν τον εαυτό τους, να βρουν τι θέλουν να δημιουργήσουν και κυρίως να πιστέψουν ότι ό,τι θελήσουν μπορούν να το δημιουργήσουν.

Είμαι μέλος των Εταιρειών Ελληνικής και Ευρωπαϊκής Συμβουλευτικής.